Werk aan weg en water

 • Balk: herstelwerkzaamheden Teernstrabrug

  (16-09-2019)
  Afbeelding van omleiding voor verkeer door werkzaamheden aan Teernstrabrug in Balk

  Van woensdag 25 september (07.00 uur) tot donderdag 26 september (17.00 uur) is de Teernstrabrug in Balk afgesloten voor al het verkeer. Dit in verband met herstelwerkzaamheden aan de brug. Een omleiding wordt met borden aangegeven.

 • Joure: herinrichting en onderhoud brug Bakboard-Kyl

  (12-09-2019)
  Kaartje van werkzaamheden brug Bakboard-Kyl in Joure

  Tot donderdag 26 september vinden er werkzaamheden plaats aan de brug Bakboard-Kyl (Skipsleat) in Joure. De weg is in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. Een omleiding wordt met borden aangegeven.

 • Klein asfaltonderhoud aan wegen en paden

  (12-09-2019)
  Afbeelding van schade aan wegen door droogte

  Door meer droogte ontstaat er meer schade aan wegen en paden dan voorheen: denk aan het verzakken van bermen en wegen waardoor scheuren in het asfalt ontstaan. Ook in onze gemeente speelt dit probleem, vooral in het veenweidegebied.

 • Echtenerbrug: herinrichting Zuster Jacobsstraat

  (03-09-2019)
  Kaartje van werkzaamheden Zuster Jacobsstraat in Echtenerbrug

  Vanaf maandag 9 september vinden er bestratingswerkzaamheden plaats aan de Zuster Jacobsstraat in Echtenerbrug. De weg is in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. Het werk wordt in drie fases uitgevoerd.

 • Joure: herinrichting Uilke Boonstralaan

  (02-09-2019)
  Kaartje van werkzaamheden Uilke Boonstralaan in Joure

  Van donderdag 5 september tot zaterdag 21 september vinden er werkzaamheden plaats aan de Uilke Boonstralaan in Joure. De weg is in beide richtingen afgesloten voor het verkeer.

 • Lemmer: wegwerkzaamheden Almere

  (20-08-2019)

  Van 26 augustus tot 4 oktober is de Almere in Lemmer afgesloten voor verkeer in beide richtingen. Dit in verband met reconstructie, wegopbreking, herstraten en het aanleggen van betonpaden.

 • Joure: bouwwerkzaamheden Houtmolenstraat

  (09-01-2019)

  Van 21 januari is de Houtmolenstraat (vanaf kruising De Merk/Midstraat tot aan parkeerterrein Lidl) in Joure afgesloten voor het verkeer. Dit in verband met bouwwerkzaamheden (sloop en nieuwbouw) aan het pand De Merk 5. De werkzaamheden duren 10 maanden.