Werk aan weg en water

 • Terkaple: asfalteringswerkzaamheden Skûtmakkerspôle

  (18-11-2019)
  Overzichtskaart asfalteringswerkzaamheden Skûtmakkerspôle in Terkaple

  Van 25 tot 30 november 2019 vinden er asfalteringswerkzaamheden plaats aan de Skûtmakkerspôle in Terkaple. De weg is tijdens deze werkzaamheden, in beide richtingen, afgesloten voor het verkeer. Een omleiding wordt met borden aangegeven.

 • Rohel: asfalteringswerkzaamheden Kerkweg en Kwekerijweg

  (18-11-2019)
  Overzichtskaart asfalteringswerkzaamheden Kerkweg en Kwekerijweg in Rohel

  Van 25 tot 30 november 2019 vinden er asfalteringswerkzaamheden plaats aan de Kerkweg en Kwekerijweg in Rohel. De weg is tijdens deze werkzaamheden, in beide richtingen, afgesloten voor het verkeer. Een omleiding wordt met borden aangegeven.

 • Oudehaske: asfalteringswerkzaamheden Siebe de Ruiterweg

  (18-11-2019)
  Overzichtskaart asfalteringswerkzaamheden Siebe de Ruiterweg in Oudehaske

  Van 25 tot 30 november 2019 vinden er asfalteringswerkzaamheden plaats aan de Siebe de Ruiterweg in Oudehaske. De weg is tijdens deze werkzaamheden, in beide richtingen, afgesloten voor het verkeer. Een omleiding wordt met borden aangegeven.

 • Joure: herinrichting en onderhoud Pastorielaan

  (16-11-2019)
  Kaartje van werkzaamheden Pastorielaan in Joure

  Van maandag 18 november tot zaterdag 30 november vinden er wegwerkzaamheden plaats aan de Pastorielaan in Joure. Het gaat om het gedeelte tussen kruising Lyts Luchtenveld tot aan aansluiting Prof. Titus Brandsmaweg. De weg is in beide richtingen afgesloten voor het verkeer.

 • Terherne: herinrichting centrum

  (08-10-2019)
  Afbeelding van het centrum van Terherne

  In het najaar van 2019 wordt het centrum van Terherne opnieuw ingericht. Door de werkzaamheden nu uit te voeren, heeft het dorp er het minste last van tijdens het toeristisch seizoen. De werkzaamheden hebben gevolgen voor het doorgaand verkeer.

 • Joure: bouwwerkzaamheden Houtmolenstraat

  (09-01-2019)

  Van 21 januari is de Houtmolenstraat (vanaf kruising De Merk/Midstraat tot aan parkeerterrein Lidl) in Joure afgesloten voor het verkeer. Dit in verband met bouwwerkzaamheden (sloop en nieuwbouw) aan het pand De Merk 5. De werkzaamheden duren 10 maanden.