Evenement organiseren

U wilt een evenement organiseren in De Fryske Marren en daar zijn wij blij mee! Soms heeft u een vergunning nodig, maar dat hoeft niet voor alle evenementen. Vul de vergunningscheck in en u weet wat er van u wordt verwacht.

Vergunningscheck
 

 • Evenementenkalender

  Op de evenementenkalender staan alle grotere evenementen in onze gemeente. Dit zijn evenementen die vier punten of meer scoren in onze vergunningscheck.

  Meer info
 • Evenementenvergunning aanvragen

  meer dan vier punten Scoort u vier punten of meer in onze vergunningscheck? Dan moet u een evenementenvergunning aanvragen.

  Meer info
 • Vergunningsvrije evenementen

  minder dan vier puntenScoort u minder dan vier punten in onze vergunningscheck? Dan is uw evenement vergunningsvrij. Als het voor uw evenement noodzakelijk is vraagt u nog wel andere toestemmingen aan.

  Meer info
 • Plaatsen evenementenborden

  Wilt u evenementenborden plaatsen voor een evenement binnen De Fryske Marren? Dat mag zonder vergunning op aangewezen locaties en onder de voorwaarden beschreven in de beleidsregels publiciteitsborden. Voor evenementen buiten De Fryske Marren vraagt u het plaatsen van evenementenborden digitaal aan via het formulier faciliteiten.

 • We helpen u graag

  Komt u er niet helemaal uit? Dan staan wij voor u klaar! Bel ons op telefoonnummer 14 05 14 en vraag naar Monique Reekers of Sietie Bruinsma. Zij kijken graag met u naar de mogelijkheden. Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief "evenementen".